Cattery beleid

Zoals op de homepagina beschreven zullen de kittens bij ons in de woonkamer opgroeien samen met onze andere katten en zijn de ouderdieren getest op HCM, PKD, FIV & FELV. Ons doel is om gezonde, mooie en lieve kittens te fokken en een bijdrage te leveren aan de verbetering van dit ras. Ook doen wij af en toe mee aan shows om zo te zien wat de verbeterpunten zijn van de poes en hierop zoeken wij dan ook de kater uit.

Heb je interesse in een kitten? Stuur ons dan een bericht via de contactpagina of Instagram met voldoende informatie over je gezin, woon-werk situatie en eventuele andere huisdieren. Laat hierbij ook weten wat je wensen zijn, mocht je die hebben. De kittens zullen ontwormt, twee maal ingeënt en gechipt verhuizen, daarnaast zal het kitten worden ingeënt tegen rabiës wanneer deze naar het buitenland verhuist. Wij werken niet met een wachtlijst, maar mocht je serieuze interesse hebben om in de toekomst een kitten van ons in huis te nemen, zullen we je zeker noteren en informeren. Wanneer de kittens oud genoeg zijn zul je uitgenodigd worden om langs te komen en wanneer de klik er is, het kitten (/de kittens) te reserveren, waarna je op de hoogte zal worden gehouden met filmpjes en foto’s en we waarderen het als je daarna nog eens langskomt om te kijken naar het kitten. De kittens moeten in ieder geval 14 weken oud zijn wanneer ze verhuizen. Wij bieden de mogelijkheid om het kitten zelf naar je toe te brengen.

Wij geven voorkeur aan mensen die al een speelmaatje (hoeft zeker geen brits korthaar / langhaar te zijn) hebben of 2 kittens in huis willen nemen, gezien mensen werken en niet altijd thuis zijn en de kat hierdoor toch gezelschap heeft. Mocht je uitgenodigd worden om op bezoek te komen zijn de kittens nog niet ingeënt. Zorg dus dat je niet meer dan één cattery per dag bezoekt om geen ziektes te verspreiden.

De kittens zullen verhuizen met: stamboom van Mundikat, een europees paspoort en kittenpakket. Het kittenpakket zal in ieder geval genoeg voer bevatten voor de komende weken, wij geven ze Power of Nature meadowland en fee’s favorite. Daarnaast krijgen ze ook diverse soorten natvoer, zoals Cosma/Almo nature. Daarnaast worden de kittens verkocht met een koopcontract, welke wij uiteraard voor de verkoop zullen doornemen.

Uiteraard zullen wij na de verhuizing nog steeds voor je klaar staan wanneer je vragen hebt en zullen we het op prijs stellen als we af en toe eens op de hoogte worden gehouden van hoe het gaat.